ελληνικά
Small text Medium text Large text

αναζήτηση

  • Καλωσορίσατε στην επίσημη διαδικτυακή πύλη του Καλλικρατικού Δήμου Λευκάδας 

 .

τελευταία νέα

05-01-2021:Δελτίο Τύπου - Ένταξη ΣΦΗΟ Πράσινο Ταμείο

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένταξη του Δήμου Λευκάδας στο πρόγραμμα ανάπτυξης σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων του Πράσινου Ταμείου.

Πατήστε εδώ για το Δελτίο Τύπου.

  Δελτία Τύπου
05-01-2021.«Ορισμός Αντιδημάρχων στην Ο.Ε. και στην Ε.Π.Ζ.»

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

«Ορισμός Αντιδημάρχων στην Ο.Ε. και στην Ε.Π.Ζ.»

AΠΟΦΑΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

  Αποφάσεις Δημάρχου
31-12-2020.ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ & ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ & ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ

Δεκτό το αίτημα του Δήμου Λευκάδας για τροποποίηση καταστατικού του ΦΟΔΣΑ Ιονίων Νήσων ΑΕ ΟΤΑ

Με την συμμετοχή των Δημάρχων Λευκάδας και Μεγανησίου, κ.κ. Καλού και Δάγλα, πραγματοποιήθηκε χθες 29-12-2020, η έκτακτη γενική συνέλευση του ΦΟΔΣΑ Ιονίων νήσων, με αναθεωρημένη ημερήσια διάταξη. ΕΔΩ.

  Δελτία Τύπου
30-12-2020.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Με την υπογραφή των σχετικών συμβολαίων και μετά την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λευκάδας, που αποδέχτηκε την δωρεά, ολοκληρώθηκε η διαδικασία παραχώρησης κατά κυριότητα, νομή και κατοχή των δύο αυτοκινήτων από την εταιρεία «ΑΦΟΙ ΚΑΤΩΠΟΔΗ Α.Ε. ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΙΑΣ», στις προνοιακές δομές του δήμου μας, και ειδικότερα, το ένα στο τμήμα Πρόνοιας και το άλλο στο πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι". Ο Δήμος μας, αναγνωρίζει ότι η πράξη της δωρήτριας εταιρείας έγινε για εκπλήρωση ευγενούς ηθικού καθήκοντος και κοινωνικής συνδρομής, και ευχαριστεί θερμά την παραπάνω εταιρεία για την πράξη της. Η βοήθεια προς τον Δήμο μας και κατά συνέπεια στους ανθρώπους που υποστηρίζει και έχουν ανάγκη, (ευάλωτες ομάδες, ειδικές κατηγορίες κλπ), ειδικά την παρούσα χρονική περίοδο είναι σημαντικότατη, και η χρήση των οχημάτων θα βελτιστοποιήσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας. Τέτοιου είδους δωρεές δείχνουν την αυξημένη κοινωνική ευαισθησία, και συγχαίρουμε την εταιρεία «ΑΦΟΙ ΚΑΤΩΠΟΔΗ Α.Ε. ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΛΑΝΤΟΠΟΙΙΑΣ» για την πράξη της.

  Δελτία Τύπου
30-12-2020.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Χριστουγεννιάτικη δράση του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Λευκάδας, για τη δημιουργία ευχετήριων καρτών που στάλθηκαν σε ασθενείς, που νοσηλεύονται στα αντικαρκινικά νοσοκομεία. Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους τους συμπολίτες μας για την άμεση ανταπόκριση και την ενθουσιώδη συμμετοχή τους. Με μικρές πράξεις ανθρωπιάς και αγάπης γεμίζουμε με αισιοδοξία τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

  Κέντρο Κοινότητας
30-12-2020.ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

Τα παιδιά και οι οικογένειές τους, το προσωπικό και η Διοίκηση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΜΕ Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Δ.Ε.Π.Ο.Κ.Α.Λ. του Δήμου Λευκάδας, ευχαριστούν θερμά τους ιδιοκτήτες του καταστήματος LaPiazzacafe–Croissanterie, για την χορηγία-δωρεά ενός στατικού ποδηλάτου γυμναστικής, για τις ανάγκες άθλησης και σωματικής αγωγής των ωφελουμένων της δομής! Ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με υγεία και Καλές γιορτές! Καλές δουλειές!

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ,   ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ,    ΡΟΚΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

  ΔΕΠΟΚΑΛ
24-12-2020.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων «Αυθεντική Έννοια- Αθηνά Βρεττού» όπως κάθε εορταστική περίοδο έτσι και φέτος προσέφερε Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου. Όπως πάντα πολύ προσεγμένα, στολισμένα με πολύ αγάπη, έδωσε μεγάλη χαρά στα παιδιά και στις οικογένειές τους. Ευχαριστούμε πολύ την κα Αθηνά Βρεττού για την αγάπη και τη στήριξη που προσφέρει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

  Κοινωνικό Παντοπωλείο
23-12-2020.ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Λευκάδας θα προβεί στη σύναψη σύμβασης παροχής υπηρεσιών μουσικού παραγωγού για κάλυψη λειτουργικών αναγκών του Δημοτικού Ραδιοφωνικού Σταθμού Καρυάς 96,7 FM Δήμου Λευκάδας , με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης,πατήστε ΕΔΩ, ΕΔΩ &ΕΔΩ.

  Διαγωνισμοί - Προκηρύξεις
23-12-2020.Παραλαβή και διανομή ζωοτροφών στα αδέσποτα ζώα

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Σε συνέχεια των πρωτοβουλιών του Δήμου Λευκάδας για την προστασία και την σίτιση των αδέσποτων ζώων την περίοδο της καραντίνας, οι αρμόδιες υπηρεσίες παρέλαβαν 4.600 κιλά συσκευασμένων ζωοτροφών, κατόπιν σχετικού διαγωνισμού. Σε αγαστή συνεργασία με τα φιλοζωικά σωματεία, οι ζωοτροφές διατίθενται σε αδέσποτα ζώα σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας. Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές φιλόζωους, οι οποίοι παρ’ όλες τις όποιες δυσκολίες συνεχίζουν να προσφέρουν απλόχερα αγάπη στα ζώα που την χρειάζονται.

Τους ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

  Δελτία Τύπου
23-12-2020.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για άλλη μια φορά ο όμιλος των σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» έδειξε την ευαισθησία του προς τις ευάλωτες ομάδες αποδεικνύοντας ότι μικρές πράξεις δίνουν χαρά και αισιοδοξία στους συνανθρώπους μας. Στο υποκατάστημα Λευκάδας συγκεντρώνονται στο καλάθι του «Δώρα αγάπης» και προσφέρονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Ευχαριστούμε θερμά το σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολίτες μας που γεμίζουν το καλάθι με την αγάπη τους!

  Κοινωνικό Παντοπωλείο
Σελίδα 2 από 251Πρώτη   Προηγούμενη   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Eπόμενη   Τελευταία   

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων - Δραστηριοτήτων

 
Today  View Date:   
       

ΔεκέμβριοςΙανουάριος 2021Φεβρουάριος
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7


 
Το παρόν έργο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α.
 Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Powered by